Suomen neito -konsertti 14.7. Lopella

Suomen neito -ulkoilmakonsertissa tiistaina 14.7. klo 18 vuorottelevat tarinankerronta ja upeimmat suomalaiset sävelet kansanlauluista Merikantoon. Mezzosopraano Emmi Wirta ja kanteletaiteilija Marja Nevankallio kuljettavat kuulijaa eri aikakausien äänimaisemien läpi Suomen autonomian ajasta itsenäistymisen alkutaipaleelle.

Konserttipaikkana toimii Santamäen kartanoalueen tallituvan pihamaa. Sadesäällä konserttiyleisöä suojaa tallirakennuksen katettu tallipiha. Konserttipaikan osoite on Santamäentie, Launonen. Tallipiha sijaitsee Santamäentie 76:ta vastapäätä.

Konserttiin  on mahdollista varata Kartanontien kesäkahvilan toteuttama väliaikatarjoilu. Erityisruokavaliot gluteenittomuudesta alkaen otetaan huomioon tarjoilussa, kun ruokavaliosta ilmoittaa lippuvarauksen yhteydessä.

Konserttijärjestelyt toteutetaan koronapandemian turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta huolehtien. Ulkoilmakonserttiin kannattaa varautua riittävän lämpimällä vaatetuksella. Luontoyrittäjä Tatu Pulkkinen huolehtii konserttipaikan käytännön järjestelyistä. Konsertin äänentoistosta vastaa musiikkiyrittäjä JP Ruuskanen.

Konserttilipun hinta on 19 euroa ja väliaikatarjoilun hinta 6 euroa. Liput maksetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla. Halutessaan saa myös etukäteen laskun.